Feriehus med pool og spabad

Du gjør ferien i feriehus til noe helt spesielt med et luksusferiehus med spabad eller pool. Hold ferie på 1. klasse og kom helt ned i gir med wellness og selvforkjælelse. Noen feriehus har enten eget svømmebasseng eller et felles basseng som deles med andre feriehus på stedet – et sikkert hit for vannelskere og badenymfer i alle aldre og på alle årstider.

Feriehus med spabad og sauna

Mange feriehus har etterhånden eget spabad. Finner dere et feriehus med spabad, er det også god sannsynlighet for, at det er en sauna. Uansett om ferien byr på en lang rekke spennende opplevelser med sport, severdigheter og shopping eller du har planlagt bare å hygge deg i feriehuset, så er en tur i spabadet og saunaen den helt perfekte avslutningen på en deilig feriedag.

Wellness og forkjælelse med spabad i feriehuset

Kvinne slapper av i spabadet

Etter en aktiv dag er det ikke noe bedre enn å legge seg ned i et deilig, varmt boblebad og bare gi tankene fritt løp. Er ferien din en tiltrengt pause fra en travel hverdag, så gjør et spabads lune bobler og et glass vin underverker. Det er ferie for kropp og sjel.

Leier du et feriehus med et utendørs spabad, kan du sitte under åpen himmel i det varme badet og nyte en stille stund, uansett været. På kjølige dager og i de kalde vintermånedene, er det deilig å komme hjem til feriehuset etter en lang gåtur i frisk luft og få varmen i spabadet.

En tur i det varme vannet i spabadet er sundt både for kropp og sjel. Det varme vannet og boblenes massasje bløtgjør og løsner musklene og gjør det lettere å tfå pusten. Det fjerner spenninger, gjør deg avslappet og i godt humør.

I et spabad er det altid plass til mer enn én – finnes det et bedre sted å snakke om og gjenoppleve dagens opplevelser enn i et velgjørende bad?

Hopp ned i din egen private pool i ferien

Lei et luksusferiehus med pool og start dagen med en svømmetur i din helt egen private pool. Du kan svømme i ditt eget tempo og få en god start på feriedagen uten å skulle bekymre deg om åpningstider eller andre mennesker i poolen.

Holder du ferie i feriehus på vinterhalvåret, er et feriehus med pool en ekstra deilig luksus. Når vinden og regnen rusker utenfor, føles en svømmetur i det lune vannet ekstra deilig.

Forkjæl familien med et feriehus med pool

De fleste barn er ville med vann. For barnefamilier er turer til stranden eller i svømmehallen alltid en fast del av ferien. Det er dog ikke alltid strandvær i Danmark og en tur i badeland er forbundet med ekstra kostnader. Leier du et feriehus med pool, når du skal på ferie med familien, så kan du hoppe over køen i badeland, unngå sure miner fordi strandturen er avlyst pga. regn og du behøver ikke å pakke badetøy, svømmevinger, håndklær osv.

Holder du ferie i feriehus med pool, da kan barna leke og svømme i poolen, når de har lyst. Barna har godt av all den aktiviteten i vannet og de kan bruke timevis på å boltre seg i det varme vannet i bassenget. Det vekker stor begeistring hos barna, når mor og far også hopper i. Så er hele familien samlet og kan leke og plaske sammen i vannet.

Et feriehus med pool har også den fordelen, at de voksne kan slappe av eller hygge seg med å lage mat sammen, mens barna leker i poolen, Ofte er det et stort vindusparti ved poolrummet, så du kan holde øye med barna fra stuen.

Slipp løs barna i poolen og du har med garanti glade og meget trette barn om kvelden.

Pass på poolen, det sliter ikke på lommeboka

Familier med barn nyter det varme bassenget i et feriehus

Lejer du et feriehus med pool, så lønner det seg å være omhyggelig med et par småting, når du er ferdig med den daglige bruk av svømmebassenget.

Alle feriehus med pool er utstyrt med et termoteppe som skal legges over poolen, når den ikke brukes. Det hindrer nedkjøling av vannet og viktigst av alt, så reduserer det fordampning, som du kan minske ytterlige ved å tørke over det våte gulvet i poolområdet. Det betyr at avfukteren ikke skal kjøre i høyeste gir og du unngår på denne måten et høyt energiforbruk og etterfølgende stort forbruk.

Pool og spabad med beste vannkvalitet

Når ferien i feriehus står på wellness med spabad og pool, er det viktig at vannkvaliteten er i topp.

Alle feriehus med pool blir hver uke sjekket av en servicemedarbeider som er utdannet i vannkvalitet og teknik hos Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen. Servicemedarbeideren kontrollerer både vanntemperatur og måler og analyserer PH- og klorverdien i svømmebassenget. Begge deler er med til å sikre en høy vannkvalitet. Servicemedarbeiderne våre holder også øye med vannkvaliteten i standvannsspa, så du trygt kan ta deg et avslappende boblebad.

Luksusferiehus behøver ikke å være dyre

Luksusferiehus med pool koster ofte litt mer å leie enn alminnelige standardhus, især når det ekstra varme- og vannforbruket kommer til.

Men det behøver ikke å koste en formue å få råd til wellness og litt luksus på ferien. Luksusferiehus er ofte store, romslige hus med 3-4 rom, og dermed er det plass til flere familier i feriehuset. Hvis du tar på ferie sammen med andre familier i et luksusferiehus med pool, kan dere dele utgiften til leie og forbruk. Så er utgiften ikke større enn for et alminnelig feriehus.

Du kan også velge feriehus med pool og spabad uten for høysesongen, der det er billigere å leje feriehus. En hyggelig ferie med wellness og egen pool i løpet av høsten eller om vinteren er en deilig pause i en kald og mørk tid – og så har du råd til egen pool og spabad. En ferie med kos foran vedovnen, svømmeturer i poolen og avslapping i spabaden i den mørke vinterperioden er sunt for sjelen og gir deg noe å glede deg til.

Feriehus med gratis adgang til pool

Hold ferie i et lekkert luksusferiehus med spabad og gratis adgang til felleshus med innendørs pool og sauna. Barna kan boltre seg i poolen uten at du skal betale ekstra for strøm!

Feriehusene er innredet med 3 soverom med 6 til 8 soveplasser, stort åpent kjøkken kombinert med spiseavdeling og direkte utgang til overdekket terrasse med utsikt over marken. Stueavdeling med vedovn, tv med danske programmer og dvd. Lekkert badeværelse med spabad og dusjkabin.

Hou FerieHuse ligger i utkanten av Hou, ca. ½ times kjørsel fra Aalborg. I nærområdet er det baker, supermarked og pizzaria. Det er ca. 6 km til Hals, der det bl.a. er restauranter, handlemuligheter, bowling og lystbåthavn.