Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo kan man stå ansikt til ansikt med 140 dyrearter fra hele verden. Få et fantastisk innblikk i isbjørnenes liv i det store isbjørnanlegget.Opplev også Afrikas savanne i den nye afrikanske landsbyen.

Les mer

Lille Vildmosecentret

I Lille Vildmosesentret kan man blant annet få et spennende innblikk i myrområdets tilblivelse, dyrelivet her og hvilke opplevelsesmuligheter myrområdet byr på.

Les mer

Utzon Center

Utzon Center er et dynamisk og eksperimenterende kultur- og vitensenter, hvor arkitektur, design, kunst og formidling går opp i en høyere enhet. Sentret er tegnet av den danske arkitekten Jørn Utzon (1918-2008) som for øvrig vokste opp i Aalborg.

Les mer

Faarup sommerland

Langt ute i skogen finnes det forlystelser for både store og små. Her får du alt familien trenger for å ha en festlig dag sammen.

Faarup sommerland rummer så mange forskjellige forlystelser, at de er delt opp i tre kategorier for lettere å gi deg et overblikk.

Les mer

Skansebadet Nørresundby

Besøk en av Danmarks allerbeste svømmehaller; Skansebadet i Nørresundby. Et svømmeland hvor hele familien kan more seg, leke, nyte, slappe av, mosjonere og mye mer. Her finner du 8 forskjellige vannbasseng med temperaturer fra 12 til 35 grader. Det er 5 forskjellige saunaer og også en kafe som tilbyr sunn mat og drikke. Massevis av forskjellige områder til små barn, som badeland med rutsjebane og også en ren avslapningsavdeling for de voksne med boblebad og en utendørs saunahytte med plass til 50 personer.

Les mer

Nordsøen Oceanarium

På ekspedisjon i dypet i Nordsøen Oceanarium.

I Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium, kan du sammen med Skipper og hans besetning dra på ekspedisjon i Nordsjøen og utforske de 7 destinasjonene - til lands, til vanns og helt til bunns på det allerdypeste stedet i Nordsjøen. Vær med fra orkesterplass når dykkerne hopper ned til klumpfiskene og andre sultne fisker. Du møter også de søte selene, og kan klappe en rokke eller en krabbe på ryggen. Utforsk den spennende lekeplassen med fyrtårn og svevebane, samt den nye interaktive utstillingen.

Les mer

Ørnereservatet

En opplevelse for livet! Se den majestetiske ørnen i øynene og kjenn vingesuset rett over hodet ditt. Ørnereservatet slipper deg inn i rovdyrfuglenes fascinerende verden. Opplev havørnen med sitt enorme vingefang, kongeørnen som er himmelens ubestritte storviltjeger samt vandrefalken og jaktfalken med deres utrolige flyvekunst og jaktteknikk. Se på helt nære hold hvordan verdens største ørner blir matet og hvordan de utfolder seg over toppen av Danmark. Noen av høydepunktene er falkonerrytterne som i vilt sprang trener falkene, og når, Stellers, kjempeørnen fra Sibir kommer tilsyne. Kun på Ørnereservatet finnes de nordiske rovfuglene - her yngler de og trenes av falkonerer og viser frem sine utrolige flyvekunster.

Les mer

Lindholm Høje

Her lever fortiden i nåtiden! Rett ved Limfjorden og Aalborg ligger et av de mest unike fortidsminnene i Danmark, nemlig Lindholm Høje. Her finner man eksempler på to sjelsettende historiske epoker i Danmarkshistorien, som takket være det spesielle nordjyske klimaet er blitt bevart for ettertiden og dermed er til glede for nåtiden. På Lindholm Høje har man funnet grav- og bosetning fra både germansk jernalder og vikingtiden: ikke mindre enn 682 graver og 150 skipssetninger. Nord for gravplassen lå den tilhørende landsbyen, hvor man blant annet har funnet rester etter hus, gjerder, brønner og kokegroper.

Les mer

Top Attraktioner - oppevelser for alle!

Top Attraktioner har samlet 19 av de største og beste attraksjonene i Danmark - de finner du på hjemmesiden www.topattraktioner.dk. Vi synes selv at navnet Top Attraktioner passer godt på oss. Vi ønsker nemlig å være de beste til å formidle gode opplevelser - opplevelser av topp kvalitet - til de ca. 5 millioner gjestene som besøker siden vår hvert år. Har du barna med på ferie, eller skal du på familietur, kan få alskens gode ferietips her og få massevis av inspirasjon til dine neste ferieopplevelser.

Les mer

Leos Legeland

Leos Legeland finder man både i Norge, Sverige og Danmark. Legelandet i Aalborg er med sine 4.500 kvm det største af dem alle, og her er der garanti for timevis af sjov for de mindste. Hoppeborge, klatrestativer og bolde i massevis holder børnene beskæftiget, mens forældrene kan hygge sig i caféen.

Les mer