Golfopphold i feriehus i Nordjylland

Et feriehus er optimalt til golfferien. Her kan du hvile ut i hjemlige omgivelser etter en lang dag på golfbanen. Etter en god natts søvn er du klar igjen til en ny dag med utfordringer på golfbanen. Leier du feriehus på Nordjyllands østkyst, har du ikke langt til et stort utvalg av spennende golfbaner.

Lei feriehus og tilbring en fin dag på golfbanen

Golfere på greenen

Aldri prøvd å spille golf før? Så er ferien i feriehus ved Nordjyllands østkyst perfekt til å komme ut på golfbanen og prøve krefter med golfspillet. Ta en hyggelig dag sammen med ektefellen eller venner på greenen og se om golf er noe for deg.

Er du øvet golfspiller som ønsker å tilbringe så mye tid som mulig på golfbanen, så er ferie i feriehus i Hals eller omegn det perfekte valget for deg. Her kan du finne mange golfklubber innen for en times kjøring. De mange golfbanene gir deg forskjellige utfordringer og deilige, avvekslende opplevelser på golfferien.

Hals Golfklub

Lei et feriehus eller et av de skjønne luksusferiehusene som ligger bare få skritt fra Hals Golfbane med Proshop og kafé. Uansett om du ønsker å leie feriehus i en hel uke eller bare gjerne vil på en miniferie i golfspillets tegn, så kan du bo tett på golfbanen. Du har mulighet for å leie et feriehus tett på havet, Hals by og få minutters gang fra Hals Golf Klub.

Hals Golf Klub ligger nydelig der, hvor Limfjorden munner ut i Kattegat. Fra mange av hullene på banen har du en enestående utsikt over fjorden og havet. Nybegynnere kan spille på en flott og utfordrende par-3-bane og de øvede golfspillere kan prøve krefter med den store 18-hulls banen. Her møter du på drilende sandbunkers, sjøer og andre naturlige hindringer. En del huller er omkranset av skog eller ligger helt ut til fjorden.

Les mer om Hals Golfklub

Dronninglund Golfklub

Dronninglund Golfbane byr på utfordringer i naturskjønne omgivelser, hvor en golfrunde alltid er en spennende opplevelse. Golfbanen ligger ikke langt fra den store, nydelige Dronninglund Skov og den flotte herregården Dronninglund Slot, som bl.a. rommer restaurant, kurssenter og hotell.

Den flott anlagte golfbanen litt uten for Dronninglund er med sine mer enn 6.000 m fra backtee den lengste golfbanen på Nordjylland. 8-hulls golfbanen består av kuperte fairways og greens samt fire store sjøer og knapt 30 bunkere. Omtrent halvparten av hullene pågolfbanen ligger i Dronninglund Storskov og den andre halvparten ligger på åpent terreng. 12 av banens huller har dogleg.

Det er en golfbane med spennende utfordringer på hele runden, der det både er bruk for presisjon og lengde på slagene og av og til krever det ekstra omtanke av golfspillerne.

Les mer om Dronninglund Golfklub

Sæby Golf Klub

Sæby Golfklub ligger omtrent 2 km fra Kattegats blå bølger og havnen i Seby. Den lille badebyen summer av aktivitet om sommeren og med sin hyggelige kjøpstadsidyll, kulturliv og naturskjønne omgivelser, tiltrekker den folk hele året. Seby Golfklub ligger i utkanten av en stor, nydelig bøkeskog og er nabo til Herregården Sæbygaard.

Seby Golfklubs 18-hulls golfbane er en flott golfopplevelse med et fint forløp av hullene. Golfbanen er anlagt i vekslende natur med lett kupert terreng. Her snor Seby Å seg gjennom golfbanen og sammen med mange sjøer gjør dette banen mere avvekslende og utfordrende. Som gjest kan du nyte godt av fasilitetene til golfklubben, f.eks. en 6-hulls Pay & Play bane, klubbhus med Proshop og Golf Café. Du kan leie golfbiler og trolleys.

Les mer om Sæby Golfklub

Brønderslev Golf Klub

Brønderslev er en levende stasjonsby med mange butikker, gågater og en av Nordeuropas største rododendronparker med mer enn 10.000 rododendronbusker. Byen er den fjerde største i Vendsyssel. Den profesjonelle golfspiller Søren Kjeldsen vokste opp i Brønderslev og han har brukt mange timer i Brønderslev Golfklub i sin barndom og ungdom.

Brønderslev Golf Klub ligger nordvest for byen og tilbyr en lett kupert golfbane i nydelig og vekslende natur. Brønderslev golfbane består av 27 huller og 9 huller Pay and Play, som har betegnelsen Hvid sløjfe. De 9 flotte hullene gir fine golfutfordringer til både nybegynnere og øvede spillere.

Golfbanen i besto opprinnelig av en 18-hulls bane som ble tegnet av Erik Schnack som også har utformet golfbanen i Holstebro. Senere har golfbanen blitt utvidet og i 2003 kunne Brønderslev Golfklub innvie det nye klubbhuset med kafé, Proshop og masse fasiliteter. Det er utsikt til fire greens og fire teesteder fra klubbhuset. Driving range og de øvrige øvelsesområdene er bare få meter vekk.

Les mer om Brønderslev Golfklub

Ørnehøj Golf Klub

Ørnehøj Golfklub ligger bare 15 minutters kjørsel fra Aalborg midtby i byen Gistrup og det er derfor en imponerende utsikt til Aalborg og Limfjorden. Golfbanen er omgitt av skog og hedearealer med et rikt plante- og dyreliv som mange golfspillere har stor glede av. Det er spesielt for Ørnehøj Golfbane at det er 9 fredede gravhøyer på området, der 7 av gravhøyene er en del av banen.

Ballen skytes i hullet

Golfbanens 27 huller er fordelt på de tre sløyfene. Golfbanen er avvekslende, lett kupert og flott gjennomarbeidet bane med gode fairways, raske greens. Gravhøyene er med til å gi banen karakter og de gir golfspillerne noen ekstra morsomme utfordringer. Lengden på banen er beskjeden og vanskegraden er lavt ratet, men selv den mest øvede golfspiller kan få seg en prøvelse, da et godt banekjennskap helt sikkert er en fordel. Blander vinden seg i spillet, skal det kjempes ekstra hardt. Det er både Proshop og golfkaféen Ørnereden på Ørnehøj Golfklub.

Les mer om Ørnehøj Golf Klub

Aalborg Golf Klub

Aalborg er en spennende by i konstant utvikling. Her finner du gastronomiske opplevelser, et rikt kulturliv, en flott havnefront ved Limfjorden med boliger, rekreativt område, Musikkens Hus og Utzon Centeret. Banen til Aalborg Golf Klub ligger 10 km fra Aalborg sentrum.

I Aalborg Golf Klub kan du spille en runde på en internasjonal mesterskapsbane med 27 huller. Golfbanen har vært brukt til mange Danmarks-mesterskap, Europa-mesterskap og European Challenge Tour i 2001 og Made in Denmark Challenge i 2016. Golfbanen er et lett kupert terreng med sjøer og skog. Aalborg Golf Klub har rundet de 100 år, men har fulgt med tiden og kan tilby et moderne klubbhus, en velassortert golfshop og en hyggelig restaurant med servering av god mat. Det er dessuten gode omklednings- og badefasiliteter.

Les mer om Ålborg Golfklub

Rold Skov Golfklub

Rold Skov er Danmarks største, sammenhengende skog som både rommer urskog, kilder, sjøer, gravhøyer og steindysser. Skogens mange nydelige landskaber består bl.a også av de lyngkledde Rebild Bakker. Thingbek Kalkminer ligger ved Rold Skov og er en imponerende og særpreget severdighet.

Golfspillere kan derfor få en storslått naturopplevelse på 18-hulls banen i utkanten av Rold Skov og med utsikt til det omgivende landskapet. Banen kan minne om et skotsk landskap og den krysser blant annet vannløp og små sjøer. Her finner både øvede golfspillere og hobbygolfspillere spennende golfmessige utfordringer. Det er den erfarne banearkitekt Henrik Jacobsen som har tegnet golfbanen i Rold Skov Golfklub.

Rold Skov Golfklub var opprinnelig en landeiendom som i dag er omdannet til et godt innredet klubbhus med greenfee-resepsjon, Proshop, Restaurant Hul 19 og store lyse omkledningsrom med dusjkabiner.

Les mer om Rold Skov Golfklub