Feriehus i Hou

Hou ligger ca. 7 km nord for Hals. Hou er en liten, koselig fiskerlandsby med spisesteder og en fantastisk badestrand. Sentralt i byen finner du dagligvarebutikken Brugsen, som har åpent året rundt. Her får du også ferske bakervarer. Rett overfor Brugsen ligger Skolegade hvor den lokale fiskehandleren holder til. Her får du kjøpt områdets beste fiskekaker, så det gjelder å være tidlig ute! Besøket verdt er også traktørstedet Raalingen hvor man kan sitte i den hyggelige hagen og nyte en bedre middag. Meget sjarmerende sted. Barn er alltid velkomne og kan leke fritt i hagen eller fore skilpaddene i dammen. Du kan også prøve Raalingens brasserade hvor man griller sitt eget kjøtt ved bordet.

Fra 2015 er der mulighed for at sætte sit båd GRATIS i vandet ved slæbestedet i Hou havn.

I Hou ligger det en lekeplass nede ved havnen, og like i nærheten av idrettsbanen er det en flott naturlekeplass. Nord for moloen er det mange som har vært heldige og funnet rav etter en stormfull natt.

Toms Fiskebod

Toms fiskebod er åpen året rundt og har et bredt utvalg av nyfanget fisk og nyskårne fileter. Utvalget varierer med årstid og fiskelykke.

Toms Fiskebod er leverandør av fersk fisk til flere av restaurantene i området.

Nyrøket fisk direkte fra eget røkeri bl.a. nyrøket laks, smørfisk, ål, sild og makrell.

Skal middagen være enkel og likevel litt utover det sedvanlige, kan du gå til innkjøp av velsmakende "stjerneskud", som utelukkende er tilberedt av ferske kvalitetsråvarer. De er en fryd for øyet så vel som for ganen.

Toms Fiskebod har egen kokk, med mer enn 7 års erfaring i å utarbeide de flotteste fisketallerkner og buffeter.

Søkeresultat: feriehus
Søkeresultat: Feriehus