Feriehus i Frederikshavn

Frederikshavn og omegn byr på rik leilighet til å holde en aktiv ferie i hele området - hele året rundt. Det er gode muligheter for sykkel-, eller vandreturer, for de som er litt mere til det ville finnes det en del mountainbikeruter.

Langs hele kysten lokker det lekre havvannet, som innbyr til alt fra svømmeturer og surfing til roturer i jolle eller kajakk.

En helt spesiell opplevelse kan man få på Palmestranden, der kan man søke skygge under en av de 90 palmene som hvert år i mai blir satt ut på stranden.

Har man fått nok av å slappe av eller å være aktiv på ferien, er det rikelig mulighet for å få stille sin shoppelyst i Frederikshavn. Den 2 km lange gågaten byr på noe for enhver. Trenger de trette shoppingbeina til en pause kan man ta plass på en av byens mange Caféer og nyte en god kop kaffe. Restauranter er det også en del i Frederikshavn. Du finner familierestauranter og litt mere eksklusive spisesteder.

Hvis været en dag ikke viser sig fra den beste siden kan man besøke badelandet "The Reef".

Uavhengig av været er Grenen og Skagen helt klart verdt et besøk. Fra Frederikshavn er det knapp 1 times bilkjøring til Skagen.

Søkeresultat: feriehus
Søkeresultat: Feriehus