Blokhus

Den brede, hvite sandstranden, sanddynene, strandvegetasjonen, Vesterhavet, den gode stemningen og alle de flotte sommerhusene tiltrekker hvert år flere ferierende gjester til Blokhus. De fleste butikkene, restaurantene, bevertninger og iskiosker i Blokhus er samlet ved byens torg. Her går også konserter og andre aktiviteter i løpet av sommeren av stabelen. Innkjøpsmulighetene er gode og det er også mange hyggelige spisesteder i byen, ofte med utendørs servering. I høysesongen kan Blokhus også by på et pulserende natteliv.
Området Hune/Kryle Klit hører sammen med Blokhus og ligger ca. 2 km tilbaketrukket fra stranden i meget naturskjønne omgivelser.
Dette området byr, utover stranden, også på et aktivt byliv, flott natur, gode aktivitetsmuligheter og spennende severdigheter for hele familien. Blokhus er et meget ettertraktet feriemål til alle årstider.

Den flotte sandstranden innbyr til bading og strandaktiviteter som f.eks. windsurfing. Innlandet er velegnet til vandreturer og rideturer.
Hvis været skulle svikte, kan man ta turen til det subtropiske badelandet i Blokhus, hvor man blant annet finner en 40 m lang vannrutsjebane, barnepool, boblebad, sauna, og wellness-senter.
Området rundt Blokhus er også rikt på golfbaner. Blant annet en 18-hulls og naturskjønt beliggende bane hos Blokhus Klit Golf Center (3 km).
Lystfiskere har også gode muligheter her, da det er mulig å fiske direkte fra kysten, i en av områdets Put & Take fiskeparker eller i Nols Sø ved Saltum.
Ridehester kan leies flere steder i området.
Vesterhavsmarsjen, underholdning på torget i Blokhus samt andre begivenheter, som man kan velge enten bare å overvære eller selv delta i.